3_studnicky_hotel_logo

Začiatok júna sa bude niesť v znamení prvotriednej gastronómie a tých najlepších slovenských vín! V spolupráci s legendou nášho vinárstva, firmou Mrva & Stanko a našim oceneným šéfkuchárom Dominikom Martonom, sme pre vás pripravili jedinečný gurmánsky večer, kde o nefalšované epikurejské zážitky nebude núdza.

kedy:2. jún o 18:00
kde:Tri Studničky Hotel, Demänovská Dolina
cena:49€
rezervácie:info@tristudnicky.sk, +421 44 547 8000-2

Rustikálne prostredie hotela, decentný hudobný podmaz a príroda Demänovskej Doliny sú ideálnym piedestálom pre naštartovanie všetkých vašich zmyslov. Tešíme sa na vás priatelia!

3_studnicky_hotel_degsuatcia_2017

Precízne zostavené zážitkové menu

Amouse Bouche
Bukový list, ranná rosa
Sekt Cuvée Brut, ročník 2015

Starter
Terinka z králika, mrkva sorbet, púpava
Veltlínske zelené Kryo, ročník 2016, neskorý zber

Polievka
Šťavel, maslová ryba, rumančeková pena
Winemaker´s Cut Rizling rýnsky, ročník 2015, výber z hrozna

Hlavné jedlo
Rump steak, čierny koreň, smrčok, biela čokoláda,
Winemaker´s Cut Cuvée Cabernet Sauvignon/Frankovka modrá/Merlot, ročník 2012

Hlavné jedlo
Bolen, grilovaná uhorka, koriandrová majonéza, ďatelina
Sauvignon, ročník 2016, neskorý zber

Dezert
Katalánsky krém s gorgonzolou, orieškový púder, jahody
Pálava, ročník 2015, výber z hrozna

Guru odporúča pozrieť aj:

Za vínom do Šenkvíc kedy: 29. apríl od 10:00 do 22:00 kde: vinárstva Šenkvice cena: 23€ do 16.4, potom 25€ vstupenka: kúpiť online cez Wisomm ...
Víno pod hradom 2018 Festival Víno pod hradom vznikol z myšlienky oživiť historické centrum mesta Trenčín raz do roka spojením fantastického vína, dobrého jedla a príjem...
Tokajské gazdovské pivnice ponúknu aj víno vyrobe... Návštevníci Dňa otvorených tokajských pivníc 2016 budú môcť prvýkrát ochutnať furmint vyrobený v tradičných nádobách kvevri. Pravekú technológiu výrob...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Anti-Spam otázka: